Neymar Dosyasında Yeni Perde - Son Dakika
Spor

Neymar Dosyasında Yeni Perde

Neymar Dosyasında Yeni Perde

İspanyol Savcı Jordi Perals, Barcelona'nın Neymar transferinde vergi kaçırdığını iddia ederek Neymar davasına bakan mahkemeye başvurusunu yaptı.

19.02.2014 21:51  Güncelleme: 22:34

İspanyol Savcı Jordi Perals, Barcelona'nın Neymar transferinde vergi kaçırdığını iddia ederek Neymar Davası'na bakan mahkemeye başvurusunu yaptı. Katalan Kulübün Kongre Üyesi Jordi Cases, sezon başında bordo-mavili ekibe transferi çok konuşulan Brezilyalı futbolcuya ödenen ücretin gerçeği yansıtmadığı ve bunun kulüp üyelerinden saklandığı iddiasıyla Barcelona'ya dava açmış, ardından da Başkan Sandro Rosell görevi bırakmıştı. Her ne kadar Rosell de yerine gelen Bartomeu da ekstra ödemenin söz konusu olmadığını belirtse de Barcelona'ya yeni bir darbe Jordi Perals'tan geldi.

Savcı Jordi Perals, Barcelona'nın Neymar transferinde usulsüzlük yaparak vergi kaçırdığını iddia etti ve bugün konuya bakan yargıca resmen başvurdu. Barcelona'nın Neymar için 2011'de 10 Milyon euro, 2013'te ise 27.9 milyon euro teşvik bedeli ödediğini ve bu paranın transfer belgelerinde geçmediğini iddia eden Perals, Barcelona'nın bu ödediği ücretin %24'ü kadar bir miktarı, yani 9,1 milyon euro, da vergi olarak devlete ödemesi gerektiğini belirterek Barcelona'nın vergi kaçırdığını öne sürdü. Perals ayrıca başvurusunda "9 sözleşmede de muvazaa yapıldığını" iddia etti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Neymar Dosyasında Yeni Perde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement