Real Madrid, Neymar İçin 250 Milyon Euro Ödemeye Hazır - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Neymar İçin 250 Milyon Euro Ödemeye Hazır

İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Perez'in Neymar'ın babasıyla buluştuğunu ve 250 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı.

17.12.2017 11:45  Güncelleme: 11:50

Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yaz Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında kadrosuna katarak transfer rekoru kırdığı Neymar'la ilgili Real Madrid iddiaları günden güne artıyor.

İspanya'da yayım yapan Diario Gol isimli internet sitesi, Brezilyalı süperstarı kadrosunda görmeyi çok isteyen başkan Florentino Perez'in Neymar'ın babasıyla buluştuğunu iddia etti.

REAL MADRİD, 250 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

Fanatik'in haberine göre; Perez'in yıldız futbolcunun babasıyla yediği akşam yemeğinde ana konunun Neymar'ın Real'e transferi olduğu belirtilirken görüşmede telaffuz edilen meblağ ise dudak uçuklattı.

Buna göre Madrid ekibi, Neymar'ı kadrosuna katmak için Paris kulübüne 250 milyon euroluk rekor bir bonservis bedeli ödemeye hazır. Haberde ayrıca Neymar'ın Perez'e Real'e gidebilmek için PSG başkanı Nasser Al- Khelaifi'ye her türlü baskıyı yapma sözü verdiği de yazıldı.

Real Madrid, Neymar İçin 250 Milyon Euro Ödemeye Hazır
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Real Madrid, Neymar İçin 250 Milyon Euro Ödemeye Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • TUNÇ06: 300 eder bu adam ki real de alır bunu..oyuncu helal olsun ..barlarda sürtmüyor arabasını takla attırıp kaçmıyor ..beleş penaltı yaptırmıyor emek harcıyor emek hırsızı değil.. 1 0 Yanıtla
  • Herşey kader: biz müslümanları bir parça ekmeğe muhtaç eden dış mihraklar bizim paralarımızla bir topçuya milyon dolarlar veriyor. Ben ehli sünnet ehli insanım diyen herkes ak partiye oy vermesi bir dini gereneksinimdir. yoksa gavur mu olmak istiyorsunuz? 0 1 Yanıtla
  • gariban: biz de garip geldik garip gidecez 0 0 Yanıtla
  • Ömer meşe: Mal bu Takimlar :) 0 0 Yanıtla
  • gariban: biz de garip geldik garip gidecez 0 0 Yanıtla

Advertisement