Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Sert Sözler: İmparator mu? - Son Dakika
Spor

Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Sert Sözler: İmparator mu?

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Oğuz Çetin, Fatih Terim hakkında çok sert konuştu. Çetin, "Birine kafa atıp, mekan basıp, ağzından küfür eksik olmayan insanlar imparator olamaz" dedi.

06.01.2018 10:58  Güncelleme: 11:00

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Spor Söyleşileri programının bu haftaki konuğu Oğuz Çetin oldu.

Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde spor gündemini ve gençlerin sorularını yanıtlayan Oğuz Çetin önemli açıklamalarda bulundu.

İMPARATOR MU?

Türk futbolu üzerine öğrencilerle söyleşi yapan Oğuz Çetin, bir öğrencinin 'Siz ve Fatih Terim İmparator olarak anılıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz' sorusuna 'İmparator mu? İmparator dediğiniz kişi topluma örnek olması gereken kişilerdir. Birine kafa atıp, mekan basıp, ağzından küfür eksik olmayan insanlara farklı bir şekilde ifade de bulunmalıyız' cevabını verdi.

Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Sert Sözler: İmparator mu?
50 KAT DAHA FAZLA KAZANIYORLAR

Bir diğer öğrencinin Arda Turan ve Cenk Tosun ile ilgili sorusuna ise Oğuz Çetin, 'Bu dönemin futbolcuları çok büyük paralar kazanıyor. Bizim zamanınızdaki paraya oranla 50 kat daha büyük para kazanıyorlar.

Ama bizim zamanımıza baktığımda kalitenin daha aşağıda olduğunu görüyorum. Eğer bu dönemde bazı futbolcular böyle büyük paralar kazanıyorsa bizim alacağımız paraların rakamlarını düşünemiyorum' dedi. (Ajansspor)

Oğuz Çetin\'den Fatih Terim\'e Sert Sözler: İmparator mu?

Son Dakika Spor Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e Sert Sözler: İmparator mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • adımı yazmıyorum: sen kimsin ya bitik herif 21 21 Yanıtla
    Urfalı: O futbol tarihimizin en beyefendi oyuncusu aynı zamanda en iyi orta saha oyuncularındandır 18 16
  • Hsyngur: Ne inparatoru eşkıya bu be türk futbolu bundan bi kurtulamadı giddi 19 13 Yanıtla
  • sen kimsin: takim calistirmayip kendini teknikdirektor hoca olunuyosa hersey olunabilir sizin gibi kulup baskanina yaranmak icin aciklama yaparak bir yere gelinmez Fatih Terim gibi hak ederek kazanilir yalakalikla diil 14 16 Yanıtla
    Levo: Tırtaratorun biyerlerinde gümüş var galiba ondan vazgeçemiyorsunuz 9 2
  • Arif: Adamın dibisin oğuz çetin Terim'in ne olduğunu herkes biliyor kendini onunla kıyaslama bile 19 8 Yanıtla
  • Güney BERBER : Sn.oguz çetın senin futbol bilgin sn.f.terimin yanında sıfırdir kıskanma çalış seninde olsun 14 11 Yanıtla
  • kral: dogru size ne denir: adam kufurbaz bencil egoistin teki 17 8 Yanıtla
  • dalkıran: kuyruk acısı var lavuğun. 13 11 Yanıtla
  • ÖMER Yasin: Koskoca Fatih Terimi Oğuz gibi İte Çakala yedirecek halimiz yok Milli Takım bazında futbolda AVRUPA kupası gelmemişken bu Adam Uefa kupasını nağmalup getirdi Ülkeye Ülke futbolunu Edirneden ötesine Türk futbolu da vardır diyen Marka bir teknik adam Tabikide böyle büyük Hocaları çekemeyen it çakal olacaktır Fatih Terim tek başına Galatasarayın 4 yıldızının birini kazandırmış biri elbet kuduz itler çekemez normal sadece kudururlar yerinde ONUN yanında Yürüyen 30 milyon Galatasaraylı var OĞUZ gibi çakallar meydanı boş bulduğunu sanırlar ibrikçi Oğuz Adam olsan Fenerbahçeden it gibi yollanmazdın 11 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement