Daily Mail: Galatasaray, Vidic'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Daily Mail: Galatasaray, Vidic'i İstiyor

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Mail, G.Saray'ın Manchester United'da forma giyen savunma oyuncusu Vidic'i transfer etmek istediğini yazdı.

13.01.2014 07:02  Güncelleme: 10:34

Galatasaray transfer bombasını patlatmak üzere. Kadrosunu Hajroviç'le güçlendirdikten sonra Alex Telles'le imza aşamasına gelen Galatasaray, Manchester United'ın Sırp stoperi Nemanja Vidic'İ transfer etmek üzere.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, oyuncunun gelirim yanıtından sonra görüşmelerini sıklaştırdı. Öyle ki ilk görüşme geçtiğimiz hafta Manchester Piccadilly Hilton Oteli'nde gerçekleşti bile. Burada Galatasaray'ın bu transfer için yetkilendirdiği Muzzi Özcan ve Vidic'in temsilcileri transferle ilgili detayları konuştu.

VIDIC AYRILMAK İSTİYOR

Manchester United'dan ayrılabileceğini belirten Vidic kulübüne bu isteğini aktarıp bonservisi için kolaylık sağlanmasını isteyecek. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Vidic'in haftalık 90 bin Paund kazandığı ve Galatasaray'dan daha iyi bir ücret alabileceği aktarıldı.

1 MİLYON STERLİN

Manchester United'ın yıldız oyuncuyu devre arasında bırakmak için 1 milyon sterlin isteyeceği aktarılıyor. Bu rakam konusunda Galatasaray'ın da bir itirazı bulunmuyor.Artık herşey son görüşmelerden çıkacak sonuca ve takımdan gönderilecek oyuncuların durumuna bağlı.

Daily Mail: Galatasaray, Vidic\'i İstiyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Daily Mail: Galatasaray, Vidic'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement