Orduspor'da sezon hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Orduspor'da sezon hazırlıkları

Orduspor\'da sezon hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

15.07.2014 22:21

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda oyuncular, koşunun ardından kondisyon hareketleriyle çalışmayı tamamladı.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan Yılmaz, geçen sezonki ve takıma yeni katılan oyuncuların uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bir aile ortamı içerisinde olduklarını ve bunun sezon boyunca devam edeceğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Takım olmak, sadece sahada takım olmak değil, taraftarımızla, camiamızla hep birlikte takım olmalıyız ki iyi sonuçlar alabilmeliyiz. Ben bunun uğraşı içerisindeyim. Allah'ın izniyle bunu da başaracağıma inanıyorum. Şu an tabi daha sezon başı. Çalışmalara başlayalı dört gün oldu. Çocuklar çok iyi çalışıyorlar. Hiçbir problemimiz yok. Bu iyi gidişi sürdürerek, başarıyı yakalayacağız diye düşünüyorum."

-"Gündemimizde transfer var"

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bilindiği gibi forvet bölgesine çok değerli arkadaşları transfer ettik. Hazırlık müsabakaları yaparak, açıklarımızı görmemiz lazım. Ona göre transfer yapmanın çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Yani oyuncu almış olmak için oyuncu alınmamalı. Nokta transferler yapılmalı. Böyle bir şey olursa ve gerek duyulursa transfer yapılacaktır."

Mor-beyazlı ekibin yeni transferi Ümit Tütünci ise yeniden Orduspor forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

52 numaralı formayı giyecek olmasının kendisi için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Tütünci, "Ben zaten 52 numaralı formayı giymek istiyordum. Böyle bir teklif yapılınca, hemen kabul ettim. Çünkü Orduspor benim futbol hayatımda ilk çıkış yaptığım yer. 52 numaralı formayı gururla taşıyarak, burada yeniden başarılı olmak istiyorum. İnşallah Allah bunu bana nasip eder" diye konuştu.

-Teknik direktör Fikret Yılmaz

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da sezon hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement