Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı - - Son Dakika
Spor

Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı -

Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı -

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

25.03.2014 14:38

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Sakat olan Bilal Türkgüler dışındaki tüm oyuncuların yer aldığı antrenman, koşunun ardından yapılan taktik çalışma sonrası çift kale maçla sona erdi.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Erkan Sözeri, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Takım olarak morallerinin gayet iyi olduğuna değinen Sözeri, şöyle konuştu:

"Oyuncu arkadaşlarımız formdalar. Orduspor olarak son haftalarda iyi futbol değil ancak mücadelenin ön plana çıktığı maçları oynuyoruz. Ben artık iyi oyunla değil iyi mücadeleyle puan alınacağını düşünüyorum. Orduspor olarak son haftalarda yaptığımız da bu. Ortaya koyduğumuz üst düzey mücadeleyle puanları almaya çalışıyoruz. Bu maç da bunlardan birisi olacak. İnşallah bu mücadelemizle hedefe ulaşırız. Rakibimiz güçlü. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Biz Orduspor olarak kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Oyuncularım da aynı şekilde sadece galibiyete kilitlendiler."

Sözeri, geçen hafta kazandıkları Boluspor galibiyetini, sakatlanarak sezonu kapatan oyuncuları Bilal Türkgüler'e armağan ettiklerini sözlerine ekledi.

Takımın orta saha oyuncularından Hasan Üçüncü ise zor haftalara girdiklerini belirterek, "Bizim için artık her maç final niteliğinde. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çok iyi bir takım. İnşallah deplasmanda kazanarak dönmek istiyoruz" dedi.

Kaleci Ferhat Odabaşı da ligde makasın çok daraldığını ifade ederek, "Bu haftaki rakibimiz her zaman bu ligin dinamik takımlarından birisi. İç sahada çok iyi mücadele veriyorlar. Artık 7 final maçımız kaldı. Kazanmamız gereken bir maç" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement