Orduspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Orduspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü

Orduspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü iç sahada oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü.

28.01.2014 19:38

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü iç sahada oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlıkları devam eden Eren Özen, Volkan Koçaloğlu ve kaleci Ferhat Odabaşı katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Sözeri, ligde bir şeyleri konuşmak için henüz erken olduğunu söyledi.

Daha önce de ligin ikinci yarısının zor geçeceğini ifade ettiğini vurgulayan Sözeri, şöyle konuştu:

"Çünkü düşmemeye ve ilk 6'ya oynayan takımlar olacak. O nedenle farklı sonuçların alınacağı maçlar olacak. En azından geride kalan hafta bize bunu gösterdi. Baktığımız zaman da bizim maç yapmadığımız hafta diğer takımların aldığı sonuçların geneli lehimize oldu ancak bunların lehimize oluşması için biz maçlarımızı kazanmalıyız. Dolayısıyla iyi bir çalışma ve motivasyonla Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz"

- "Dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz"

Sözeri, Karşıyaka maçını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini belirterek, "Karşıyaka maçına tüm halkımızı ve taraftarlarımızı camia olarak bekliyoruz. Özellikle taraftarlarımızın 'inanın çocuklar' diye sloganları var. Ben dolu tribünler önünde o sloganla bu maçı çok iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum. Böyle güzel birliktelikle mutlu sona ulaşacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement