Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması - Son Dakika
Spor

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

"Süper Lig için belirleyici olacak çok sayıda faktör var ama biz her durumda ilk 6 içerisinde yer alacak bir takım yaptığımıza inanıyoruz"

14.07.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Süper Lig için belirleyici olacak çok sayıda faktör var ama biz her durumda ilk 6 içerisinde yer alacak bir takım yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Türkmen, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Türkmen, yeni sezon öncesi bir oyuncu dışında tüm transferleri tamamladıklarını söyledi.

Orduspor'un uzun zaman sonra bu sene ilk defa Anıl ve Soro'nun transferlerinden para kazandığını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Geçen sezondan 12 oyuncumuzu kadroda tuttuk. Gitmesi gereken oyuncular gitti. Bu sene ilk defa Anıl ve Soro'nun satışından kulübe para kazandırdık. Bu oyuncuları kaybettik ama yerlerine daha iyilerini koyduğumuzu düşünüyorum. Bir yabancı forvet transferimiz var. Onu bitirmeye çalışıyoruz. Aslında bir tanesiyle anlaşmıştık ama milli takımında sakatlandığı için başka alternatiflere yöneldik. Biz yine geçen sene kaçırdığımız Süper Lig'i yakalamaya çalışacağız. Bu anlamda da çok iyi bir teknik ekip getirdik. Fikret Yılmaz ve ekibinin başarılı olacaklarını biliyoruz."

"Hedefsiz bir takım olması söz konusu değil"

Türkmen, lige başlarken hedefsiz bir takımın söz konusu olmadığını vurgulayarak, hedeflerinin tekrar Süper Lig'e çıkabilmek olduğunu dile getirdi.

Süper Lig için çok sayıda faktörün belirleyici olacağına işaret eden Türkmen, şöyle devam etti:

"Süper Lig için belirleyici olacak çok sayıda faktör var. Aldığınız oyunculara paralarını ödemeniz gerekiyor. Kombine satışları, şehrin vereceği destek, işte reklam gelirleri, bunlar hep belirleyici olacak ama biz her durumda ilk 6 içerisinde yer alacak bir takım yaptığımıza inanıyoruz. Geçen sezon son maçta kaybettik, bu yıl umuyorum, diliyorum hep beraber bunu başarmaya çalışacağız ancak hedefler konulur, bazen ulaşamayabilirsiniz."

Kadın Basketbol Takımı

Orduspor Kadın Basketbol Takımına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Türkmen, takımın başantrenörü Alper Durur ile henüz yollarını ayırmadıklarını ancak kısa süre içerisinde el sıkışarak ayrılacaklarını söyledi.

Basketbolda yeni bir yönetim oluşturduklarını anlatan Türkmen, "Arkadaşlar çalışmalarını sürdürüyorlar. Bazen böyle geçiş dönemlerinde bu tür sıkıntılar olur ama ortada bir başarı var. Başarıda emeği olanları kırmamak, dökmemek gerekiyor. Emeğe saygısızlık yapmamalıyız. Alper hocayla ilgili konuyu ben çözeceğim" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement