Oscar Tabarez, Rodriguez'i Yere Göğe Sığdıramadı - Son Dakika
Spor

Oscar Tabarez, Rodriguez'i Yere Göğe Sığdıramadı

Oscar Tabarez, Rodriguez\'i Yere Göğe Sığdıramadı

Uruguay'ın teknik patronu Oscar Tabarez, Kolombiya'nın yıldızı James Rodriguesz'i turnuvanın yıldızı olarak gösterdi.

29.06.2014 10:24

;

Dün gece oynanan zorlu mücadelede Kolombiya'ya 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Uruguay'ın teknik patronu Oscar Tabarez maçta 2 gol atan James Rodriguez'i övgü yağmuruna tuttu.

22 yaşındaki yıldız hakkında konuşan Tabarez, ''Onu tanıyorum, yani yüz yüze konuşmuşluğum yok ama oyununu biliyorum.17 yaşında Arjantin'e geldiğinde yeteneğini göstermişti. Yetenekli dediğiniz tecrübeden bağımsız olarak işler başaran oyunculardır. Diego Maradona, Lionel Messi ve Luis Suarez gibiler yani. Onlar başarılılar çünkü onları özel yapan yetenekleri var. Bu Dünya Kupası'na bakarak konuşacağım, abarttığımı düşünebilirsiniz ama Rodriguez de bu isimlerden biri. Onu sınırlandırmak, zorlamak istedik, fakat o yine ve yine geldi." diye konuştu.

Rodriguez'in gelişime oldukça açık bir oyuncu olduğunu belirten Tabarez, Daha çok genç ve futbol onun karakterindeki oyunculara ihtiyaç duyuyor. Umarmı kendini geliştirmeye devam eder." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların kendisine iletilmesi üzerine Tabarez'e teşekkür eden James Rodriguez, ''Tabarez gibi büyük bir isimden böylesine büyük bir övgü almak gurur verici. Kolombiya'nın başarısı için üstüme düşeni yapmak istiyorum hepsi bu" dedi.

James Rodriguez, Dünya Kupası'nda çıktığı 4 maçta 5 gol ve 2 asistle oynuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Oscar Tabarez, Rodriguez'i Yere Göğe Sığdıramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement