Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası - Son Dakika
Spor

Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası

Oyuncular birbirine girdi! 6-0\'lık maçta penaltı kavgası

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, evinde Everton'ı 6-0 yendi. Ancak maça damga vuran olay, kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu. Chelsealı oyuncular, penaltı atışını kimin yapacağı konusunda tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken, Madueke ve Jackson arasında topu almak için tartışma çıktı. Sonrasında, hat-trick yapan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek penaltıyı attı ve skoru 5-0'a getirdi.

16.04.2024 10:41  Güncelleme: 10:50

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, sahasında Everton'ı konuk etti ve mücadeleden 6-0 galip ayrıldı. Mücadeleye damga vuran an ise kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu.

TARTIŞMA ÇIKTI

Chelseali oyuncular, Everton maçında kazanılan penaltıda atışı kimin yapacağı konusunda kısa süreli tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken ise kazanılan penaltıda öncelikle Madueke işe Jackson, topu almak için tartışma yaşadı.

PALMER PENALTIYI ATTI

Daha sonra ise halihazırda hat-trick'le oynayan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek topu beyaz noktaya koydu ve vuruşunda tabelayı 5-0'a getirip kendisinin de 4'üncü golünü kaydetti.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ayzer karaarslanoğlu: Vay be habere bak.. Öğrendiğimiz iyi oldu çok önemli 30 0 Yanıtla
  • Serkan Yıldırım: bu konu ülkemizde olsaydı yine rezil olduk dünyaya denirdi , İngiltere de olunca haber değeri taşimiyor 8 1 Yanıtla
  • Ahmet Korkmaz: ha sitkir yaş 4 1 Yanıtla

Advertisement