Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Rotası İspanya - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Rotası İspanya

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geçen sezonun ikinci yarısında üstünü çizdiği Ozan Tufan, İspanyol ekipleriyle görüşüyor.

24.06.2018 09:45  Güncelleme: 10:40

Aykut Kocaman'ın geçen sezonun ikinci yarısında üstünü çizdiği Ozan Tufan, İspanya yolcusu. Ozan'ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut, La Liga ekipleriyle temaslarını sürdürürken, Ozan'ın en ciddi talibi Girona.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe ile 2020'ye kadar kontaratı devam eden Ozan için önümüzdeki günlerde kulübe resmi teklif gelmesi bekleniyor. Yönetim, yeni teknik direktör Cocu'nun raporuna göre iç transferde yol haritasını çizecek. Şu ana kadar gönderilen tek oyuncu, Al Wahda'ya 3 milyon Dolar'a satılan Fernandao.

Fenerbahçeli Ozan Tufan\'ın Rotası İspanya
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Rotası İspanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Krtl: Bu tombiş İspanya'ya anca döner ustası olarak gider... 6 0 Yanıtla
  • Eski fenerli: Eğer gitmesi gerekip gonderilmeyen oyuncular olursa fenerin başına kim gelirse gelsin o kadro ile başarı sağlayamaz 3.ligde oynayamayacak kanatlardan 1 tane adam bile calimlayamayan oyuncularla sadece süper ligde ilk 3 e oynar ne avrupada ne başka biryerde başarı sağlanamaz kanatlarda al ver al ver onu bende yaparım.kanatlara ileriye top taşıyacak adam alınmalı kaleye sağlam kaleci orta sahaya mücadeleci futbolcular gerekiyor. 5 0 Yanıtla
  • haluk: git de kurtulalım 3 0 Yanıtla
  • Nsje: Ispanya 2.ligi 2 0 Yanıtla
  • 1yorumcucu: Git deportivoya,bizim paracı yatarak kazananların hepsi oraya birikiyor,güzel gezersiniz gece alemleri vs... 2 0 Yanıtla
  • Nsnen: Keske onlarada haber verseydiniz 1 0 Yanıtla
  • Seko: Üstüne para verinde temelli orda kalsın 1 0 Yanıtla

Advertisement