Tüm gözler PSG'de! Transfer planı gerçekleşirse milli futbolcular, Avrupa devinde takım arkadaşı oluyor - Son Dakika
Spor

Tüm gözler PSG'de! Transfer planı gerçekleşirse milli futbolcular, Avrupa devinde takım arkadaşı oluyor

Paris Saint-Germain, Inter'den Milan Skriniar'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fransız devinin, yıldız futbolcuyu transfer etmesi durumunda ise Inter, Atalanta forması giyen Merih Demiral'ın peşine düşecek. Milli futbolcu Inter'e transfer olursa, Hakan Çalhanoğlu ile takım arkadaşı olacak.

30.01.2023 15:33  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atalanta forması altında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral, Inter'e transfer olabilir.

MERİH DEMİRAL, INTER'DEN HABER BEKLİYOR

Yakup Çınar'ın haberine göre, Paris Saint-Germain, Inter'den Skriniar'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransız devi, bu transferde başarılı olursa Inter, yıldız savunmacının yerini Merih Demiral ile dolduracak. Milli futbolcu, Inter'e gitmesi durumunda Hakan Çalhanoğlu ile takım arkadaşı olacak.

17 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Atalanta formasıyla İtalya Serie A'da 17 maça çıkan Merih Demiral, takımına 1 gol katkısı verdi. Milli futbolcu geçen yaz, 20 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Juventus'tan Atalanta'ya gitmişti.

Tüm gözler PSG\'de! Transfer planı gerçekleşirse milli futbolcular, Avrupa devinde takım arkadaşı oluyor

Son Dakika Spor Tüm gözler PSG'de! Transfer planı gerçekleşirse milli futbolcular, Avrupa devinde takım arkadaşı oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement