Pektemek: Pozisyon Vermedik - Son Dakika
Spor

Pektemek: Pozisyon Vermedik

Pektemek: Pozisyon Vermedik

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mustafa Pektemek, Tottenham'a karşı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

03.10.2014 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tottenham ile 1-1 beraber kaldıkları maçın ardından Ntvspor'a konuşan Beşiktaş'ın golcüsü Mustafa Pektemek, "Defans oyuncusu ıskaladı. Belki refleks belki bilerek, sonuçta penaltı oldu. Buradan puanı o gelle aldık. Bugün güzel maç oldu. Çok net golleri kaçırdık. Galip ayrılabilirdik ama golü bir türlü golü bulamadık. Beraberlik kötü değil ama bunun üzüntüsü var. Çok üstün bir oyun oynadık neredeyse pozisyon vermedik." dedi.

Zeminin önemine vurgu yapan Pektemek, "Biz sezon başından beri oynadığımız zeminlerden şikayetçiyiz. Biz bunun sorununu hep yaşadık. Sağlığımız için de zemin çok önemli. Bugün müthiş bir zemin vardı. Bu nedenle iyi bir futbol oynadık." ifadelerini kullandı.

OLCAY: 4 GOL ATABİLİRDİM

Galibiyeti kaçırdıklarını belirten Olcay ise "Kendi açımdan çok üzgünüm. Dört gol kaçırdım ama takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Harika oynadık. Tottenham'ın tek pozisyonu vardı. Bugün burada 4-1 5-1 6-1 yenebilirdik. Ben de 4 gol atabilirdim. Bugün oynadığımız futbolla Türk takımlarının gücünü gösterdik." diye konuştu.

DEMBA BA: LLORIS'İ TEBRİK ETMEK LAZIM

Tottenham kalecisi Lloris'in performansını öven Demba Ba, "Kesinlike tüm takım çok iyi oynadı. Bence sezonun en iyi performansını gösterdi. Taraftarlarımızı da tebrik ederim bizi her yerde destekliyor. Yenilgi bizi kenara atabilirdi çok sükür burada bir puanı aldık. Bitiricik konusunda bence çok sorun yaşamadık. Lloris bugün çok iyiydi. Bence takım arkadaşları onu tebkrik etsin. Biz elimizden geleni yaptık ama karşımızda olağanüstü kaleci vardı." dedi.

UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pektemek: Pozisyon Vermedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement