Philipp Lahm: Orta Saha Oyuncusu Gibi Hissediyorum - Son Dakika
Spor

Philipp Lahm: Orta Saha Oyuncusu Gibi Hissediyorum

Philipp Lahm: Orta Saha Oyuncusu Gibi Hissediyorum

Lahm, oyunda daha geniş bir rol üstlendiğini ancak, milli takımda ve kulübünde hocalarının kararına saygı duyduğunu belirtti.

01.03.2014 00:14  Güncelleme: 12:12

Alman milli takımı ve Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm Bild gazetesine oynadığı bölge hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Orta sahada görev alırken bu pozisyonu daha çok benimsediğini ve sevdiğini belirten Lahm, geçmiş yıllarda stoper mevkiisinde oynamasının Pep Guardiola ile daha gelişmiş bir tarza büründüğünü belirtti.

47 maçtır yenilmezlik ünvanını elinde bulunduran Bayern'in ve Milli takım ile bu yaz Brezilya dünya kupasına katılacak olan başarılı defans oyuncusu Alman Bild gazetesine verdiği demeçte "Kendimi orta saha oyuncusu gibi görüyorum. İki pozisyonda da oynayabilirim, bu seçeneği antrenörüm göz önüne alacağını umuyorum." orta sahada oynama isteğini ifade etti.

Philipp Cumartesi günü oynayacakları Schalke karşılaşması için Schalke'nin alt yapısından yetişen Neuer hakkında "Neuer Schalke'nin kalecisiyken bize karşı oynadı fakat o artık tam anlamıyla bir Bayern oyuncusu" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Philipp Lahm: Orta Saha Oyuncusu Gibi Hissediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement