Prandelli'den Balotelli'ye Uyarı - Son Dakika
Spor

Prandelli'den Balotelli'ye Uyarı

Prandelli\'den Balotelli\'ye Uyarı

Milan’ın haşarı forveti Mario Balotelli’nin hoş olmayan hareketi sonrasında gördüğü kartla cezalı duruma düşmesi milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli’yi rahatsız etti.

28.01.2014 02:06

Balotelli'ye tahrik cezası

Cagliari karşısında üst üste ikinci lig galibiyetine son dakikalarda buldukları iki golle imza atan Milan'da yeniden Mario Balotelli sarsıntısı yaşanıyor.

Oyuncunun 87. dakikada attığı beraberlik golünden sonra Cagliari tribünlerine yaptığı hareket nedeniyle gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesi ve daha büyük bir cezanın gelme ihtimali, Milan teknik direktörü Clarence Seedorf'un yanında Cesare Prandelli'yi de sinirlendirdi.

Konuyla ilgili gazetecilere bugün açıklamada bulunan milli takım teknik direktörü, "Balotelli öğrenecek. O daha çok sevgiye ihtiyaç duyuyor ve bizim de bunu sağlamamız lazım. O adeta bize bağışlanmış bir yetenek ve Milan için de çok önemli ama Dünya Kupası yaklaşırken daha dikkatli olması gerekiyor" dedi.

Clarence Seedorf'un maç sonrasında oyuncuyla ilgili açıklamalarını doğru bulduğunu söyleyen Prandelli, "Onun oyuncuya yaklaşımı ve açıklamaları Mario'nun içindeki iyi şeyleri ortaya çıkarabilir. Seedorf, Milan'a heyecan getirdi. İletişim becerisi üst düzey ve gerçek bir lider. Oyuncu olarak kariyerinde hiç yanlış bir şey yapmadı. Teknik adamlık kariyerinde de aynı olacağını düşünüyorum. Büyük bir kariyere sahip olacak" şeklinde konuştu.

Seedorf'un yönetiminin Balotelli için çok önemli olduğunu tekrar tekrar vurgulayan deneyimli hoca, "Balotelli'yle ilgili bence doğru kelimeleri kullandı. Ona yeterli sabrı gösterecek mi bundan emin değilim ama Balotelli'ye kesinlikle fazlasıyla sevgi gösterilmeli. Çünkü o gerçekten samimi ve sevimli bir çocuk. Bunları zamanla öğreneceğine inanıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Prandelli'den Balotelli'ye Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement