Preud'homme: Çok Rahattık - Son Dakika
Spor

Preud'homme: Çok Rahattık

Preud\'homme: Çok Rahattık

Club Brugge Teknik Direktörü Preud'homme, Beşiktaş'ı eleyerek çok iyi bir iş başardıklarını söyledi.

20.03.2015 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ı 3-1 yenerek Avrupa Ligi'nden eleyen Club Brugge'ün çalıştırıcısı Michel Preud'homme Ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın baskı uygulayacağını biliyorduk ama yeteri kadar şanslar bulduk. Kaleciden gelen top sonrasında gol oldu. Brugge'de de böyle olmuştu. Golü yedikten sonra farklı bir şey denemeliydik bunu da sahaya yansıttık. İkinci yarı daha iyiydik." dedi.

Taraftarları öven Preud'homme, "Fantastik bir atmosfer vardı. Böyle bir atmosferde oynamak çok güzel. Bizim sadece 27 bin taraftarımız vardı. Beşiktaş, Liverpool'u eledikten sonra taraftarlar daha fazlasını bekliyor. Bu bir antrenör için oldukça zor bir durum." diye konuştu.

Beklentilerin üstüne çıktıklarını düşünen Preud'homme, "Bizim beklentimiz sadece gruplardan çıkmaktı. Çünkü iki kez eleme oynadık gruplara gitti. Avrupa'da çok rahatız. Bizden çok bir şey beklenmiyor. Beşiktaş'ı iki maçta da mağlup ettik. Bu bizim için harika bir şey." ifadelerini kullandı.

DE SUTTER: PLANLADIĞIMIZ GİBİ OLDU

Maçtaki ilk gollerini atan De Sutter ise "Maça başlamak çok zordu. Özellikle ilk 15 dakika. Baskıdan çıktıktan sonra oyunumuzu oynadık. Maçın başında taraftar da baskılıydı ama sonradan planladığımız gibi oldu. İyi mücadele ettik. Güzel bir iş çıkardık." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Preud'homme: Çok Rahattık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement