"Rakiplerimiz Önemli Transferler Yaptı" - Son Dakika
Spor

"Rakiplerimiz Önemli Transferler Yaptı"

"Rakiplerimiz Önemli Transferler Yaptı"

Emre Belözoğlu, Reto Ziegler'in ardından sağlık kontrollerinden geçti ve basın mensuplarının karşısına çıktı.

01.02.2013 14:04  Güncelleme: 14:05

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin bir diğer transferi Reto Ziegler'in ardından sağlık kontrollerinden geçti ve basın mensuplarının karşısına çıktı.

İşte Emre'nin açıklamaları;

Açıkçası benim için 3 gün önce başladı bu süreç. gerek hocamla, gerek Ali Abiyle yaptığımız görüşmelerde benim adıma kabul edilmeyecek kadar güzel bir teklif vardı. 4 yıl önce Fenerbahçe'ye imza attığımda burada bırakmak istediğimi söylemiştim. Hayatta beklemediğiniz, istemediğiniz şeyler yaşayabiliyorsunuz. 6 ay önce gitmemin daha hayırlı olduğunu düşünmüştük, şimdi gelmemin doğru olduğuna karar verdik.

Aykut hocaya büyük saygım var. Çocukluğumda 3-4 oyuncunun posteri vardı, onlardan biri de Aykut Hocamdı. Aykut Hoca'ya saygı duyduğumu ona da açık yüreklilikle söylemiştim. Geçmişte bazı şeyler oldu ve bunların üstünü kapattık. Daha önce söylediğim gibi aslolan Fenerbahçe'nin başarısıdır.

Ben burada uzun seneler geçirdim. Fenerbahçe çok büyük bir camia, beklentiler burada her zaman yüksek. Kolay bir yol olmadığı malum. 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Büyük takımlar büyük paralar harcasa da kendi liglerinde başarılı olamayabiliyorlar, bu işin gerçeği. Sadece ligde rakiplerimizin biraz gerisindeyiz, ancak en büyük rakibimiz Galatasaray'la 5 puanlık bir fark var. Kapanmayacak bir fark değil.

Rakiplerimiz de önemli bazı transferler yaptı. Umarım güzel hizmet ederler, ülkemize Şampiyonlar Ligi'nde katkı verirler. Ancak, şunu söylemeliyim ki burada oynadığım 4 sene boyunca şunu öğrendim. Önemli olan Fenerbahçe'nin ne yaptığıdır. Ben buraya gelmeseydim de bu takım başarılı olurdu. Çok kaliteli bir kadrosu var Fenerbahçe'nin.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Rakiplerimiz Önemli Transferler Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement