Real Madrid Büyük Fırsat Tepti: 2-2 - Son Dakika
Spor

Real Madrid Büyük Fırsat Tepti: 2-2

Real Madrid Büyük Fırsat Tepti: 2-2

Lider Atletico Madrid'in Levante'ye yenildiği haftada Real Madrid, sahasında Valencia'yı yenmeyi başaramadı.

04.05.2014 23:59

Atletico Madrid ve Barcelona'nın puan kaybettiği haftada şampiyonluk hayalleriyle sahaya çıkan Real Madrid, Valencia karşısında uzatmalarda Ronaldo'nun attığı golle bir puanı zor kurtardı.

Real bastırdı ama...

2 - 2

11

İsabetli şut

5

21

İsabetsiz şut

3

10

Korner

1

11

Faul

10

1

Sarı kart

3

0

Kırmızı kart

0

%58

Topla oynama

%42

İlk yarı Real Madrid'in kontrolünde geçilirken ilk pozisyonunda direğe takılan Valencia, ikinci pozisyonda ise devrenin son dakikalarında golü buldu.

4. dakikada Bale ile verkaça giren Ronaldo, sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sert vurdu. Kaleci Alves gole izin vermezken hafif sakatlık da geçirdi.

16. dakikada ilk kez rakip kaleye gelen Valencia'da Feghouli'nin sağdan ortasına arka direkte Parejo kafayı vurdu. Top önce Diego Lopez'e ardından direğe çarpıp sahaya geri döndü.

23. dakikada ceza sahası dışından cepheden çok sert vuran Isco, topu üstten auta gönderdi.

32. dakikada Bale'den pası alan Benzema, sol çaprazdan ceza sahasıan girip dar açıdan sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

40. dakikada hızlı çıkan Real Madrid'de Ronaldo'nun sol çaprazdan sert şutunu Diego Alves son anda çelebildi. 44. dakikada Valencia'dan Parejo'nun sağdan kullandığı kornerde kale önünde kafayı vuran Mathieu, konuk takımı öne geçirdi: 0-1

İlk yarı Valencia'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Ramos yine attı

Real Madrid ikinci yarıya çok baskılı başladı ve Sergio Ramos'un golüyle beraberliği de buldu. Ancak Valencia çabuk karşılık vererek tekrar öne geçti.

65'

Feghouli'nin sağdan yerden ortasında gerilerden gelen Parejo gelişine çok düzgün vurdu ve takımını tekrar öne geçirdi.

52. dakikada Parejo'nun sol çaprazdan serbest vuruştan ortasında Ricardo Costa'nın kafa vuruşunu son anda Diego Lopez çelmeyi başardı. Bu atağın döndüşünde hızlı çıkan Real Madrid'de Di Maria'nın sol çaprazdan sert şutunu kaleci kurtardı

56. dakikada Real Madrid atağında Ronaldo'nun yay üzerinden gelişine sert şutunu kaleci kornere çeldi. Di Maria'nın soldan kullandığı korneri savunma uzaklaştırdı.

59. dakikada Di Maria'nın sağdan arka direğe ortasını arka direkte Ronaldo içeriye çevirdi. Kale önünde kafayı vuran Ramos topu ağlara gönderdi: 1-1

65. dakikada Feghouli'nin sağdan yerden ortasında gerilerden gelen Parejo gelişine çok düzgün vurdu ve takımını tekrar öne geçirdi: 1-2

77. dakikada topla dikine ilerleyen Bale, ceza sahası yayı üzerinde yerde kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı. Ronaldo'nun doğrudan kaleyi düşündüğü serbest vuruştan sert şutunu kaleci Alves kurtardı.

Maçın uzatma dakikalarında Di Maria'nın soldan ortasına topuğuyla nefis vuran Ronaldo, harika bir gol attı ve maçın skorunu belirledi: 2-2

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Carlo Ancelotti

Performans:/10

Juan Antonio Pizzi

Performans:/10

Ramos yine attı Hafta içinde Bayern Münih'e kafayla tam üç gol atan Sergio Ramos, Valencia ağlarına da bir kafa golü atmayı başardı.

Real Madrid 99'a ulaştı Real Madrid bu sezon ligdeki 99. golünü kaydetti. Real Madrid'in oynanacak 3 maçı daha var ve 100 golü geçmeleri bekleniyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real Madrid Büyük Fırsat Tepti: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement