Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

12 sene Inter forması giyen Ivan Cordoba, Galatasaray taraftarının Falcao'ya yaptığı karşılama sonrasında Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'in de sarı kırmızılı ekibe gitmesi gerektiğini açıkladı.

09.09.2019 11:04  Güncelleme: 11:19

Kolombiya'nın efsane oyuncularından Ivan Cordoba, G. Saray'ın Falcao transferini yorumladı. Cordoba, "Falcao'ya muhteşem bir karşılama yapıldı. Bence James Rodriguez de Galatasaray'a transfer olmalı" dedi.

SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR

Sabah'ın haberine göre; Kolombiya'nın yıldız oyuncusu James Rodriguez'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Rodriguez, 76 kez milli oldu. James Rodriguez, 2017-2018 sezonunda Bayern Münih'e 13 milyon euro karşılığında 1 yıllığına kiralanmıştı.

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

FALCAO'YA ÇILGIN KARŞILAMA

Yıldız futbolcuyu yaklaşık 10 bin sarı-kırmızılı taraftar meşalelerle karşıladı. Falcao ayağının tozuyla taraftara üçlü çektirdi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminaline özel jetle gelen Falcao'ya Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar eşlik etti.

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı

Terminalde kendilerine ayrılan yerlere sığmayan taraftarlar, telleri aşarken, bazıları da elektrik direklerine tırmanarak Falcao'yu görmeye çalıştı.

Real Madrid\'in yıldızı James Rodriguez\'e çılgın öneri: Galatasaray\'a transfer olmalı

Son Dakika Spor Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez'e çılgın öneri: Galatasaray'a transfer olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • irfan04: yazik kendi futbolcularima neden bu kadar deger vermiyoruz ne bizim futbolcularimizin ne eksigi var falcaodan .. 1 7 Yanıtla
    Serdar: Biraz günlüğüne seninle kafadan yaşamak isterdim Falcao işe Türkiye futbolcuları karşılaştırıyorsun ya :) 2 0 Otzi: Bizimkiler az biraz palazlaninca gece kulübü barlardan cikmiyo, üniversitelerde adamlık dersleri veriyolar... Haliyle konsantre olamiyolar bu yüzden ederini bulamiyo olabilirler 1 0 Bak seen: Tarık çam dala değer verdikde ne oldu eseri 100 TL yabancı kuralı yüzünden 5 milyon euro yersen 0 0
  • Sonnkale: Rodriguez bonservis bedeli 150 milyon euro 3 0 Yanıtla
  • dhln: Eksiği yok fazlası var sorunda orada zaten bkz. Bayrampaşalı 1 0 Yanıtla
  • Sıkıntı yok : İhtiyaç varsa alırız sıkıntı yok cimbom un adı yeter transferde. 0 1 Yanıtla

Advertisement