Arda Güler'in hocası Carlo Ancelotti'nin yıllarca hapsi isteniyor - Son Dakika
Spor

Arda Güler'in hocası Carlo Ancelotti'nin yıllarca hapsi isteniyor

Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin vergi kaçırma iddiasıyla hapsi istendi. İspanya'da Madrid İl Mahkemesi Savcılığı, Ancelotti'nin 4 yıl 9 aylık hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

06.03.2024 15:33  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da Madrid İl Mahkemesi Savcılığı, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti hakkında, vergi kaçırma iddiasıyla hapis cezası talep etti.

VERGİ KAÇIRDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Savcılık, Ancelotti'nin Real Madrid'i çalıştırdığı ilk dönemde, 2014 ve 2015 yıllarında Maliye'den 1 milyon 62 bin 79 euro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu. Ancelotti'nin vergide usulsüzlükle ilgili iki ayrı suçtan yargılanma riski olduğu ancak Maliye ile anlaşması halinde yargı yolu açılmadan sorunun çözülebileceği kaydedildi.

Arda Güler'in hocası Carlo Ancelotti'nin 4 yıl hapsi isteniyor

HAPİS CEZASI ALABİLİR

Savcılığın iddialarına göre; Ancelotti, Real Madrid'in başında olduğu 2013-2015 yılları arasında, 2014 yılında 386,361 euro ve 2015 yılında ise 675,718 euro olmak üzere, toplamda 1 milyon euro üzerinde bir geliri vergi beyannamelerinde gizlemiş. Bu nedenle, Madrid Savcılığı, İtalyan teknik direktöre toplamda 4 yıl ve 9 ay hapis cezası verilmesini istiyor.

Arda Güler'in hocası Carlo Ancelotti'nin 4 yıl hapsi isteniyor
Arda Güler\'in hocası Carlo Ancelotti\'nin yıllarca hapsi isteniyor

Son Dakika Spor Arda Güler'in hocası Carlo Ancelotti'nin yıllarca hapsi isteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement