Rent Go, Kasımpaşa SK'nın araçlarını yeniledi - Son Dakika
Spor

Rent Go, Kasımpaşa SK'nın araçlarını yeniledi

Rent Go, Kasımpaşa SK\'nın araçlarını yeniledi

Rent Go, Türk sermayeli araç kiralama şirketi olarak faaliyet gösteren ve Kasımpaşa SK'nın sponsoru olan bir şirkettir. Rent Go, 2021 sezonundan bu yana Kasımpaşa SK'nın araçlarını yenilemiştir. Yeni araçların teslimat töreni Turgay Ciner Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilmiş ve takım yöneticileri ile futbolcular da törene katılmıştır. Rent Go, yüzde 98 müşteri memnuniyeti oranıyla araç kiralama sektöründe ilk üç sırada yer almaktadır. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Rent Go, Kasımpaşa SK taraftarlarına özel indirimli fiyatlar sunmaya devam edecektir.

27.09.2023 02:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde 100 Türk sermayeli araç kiralama şirketi olarak faaliyet gösteren Rent Go, 2021 sezonundan bu yana sponsoru olduğu Kasımpaşa SK'nın araçlarını yeniledi.

Yeni araçların teslimat töreni takım yöneticileri ve profesyonel futbolcuların da katılımıyla Turgay Ciner Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Yüzde 98'lik müşteri memnuniyeti oranıyla araç kiralama sektöründe ilk üç sırada yer alan Rent Go, sponsorluk anlaşması çerçevesinde Kasımpaşa SK taraftarlarına özel indirimli fiyatlar sunmaya devam edecek.

Rent Go, Kasımpaşa SK'nın araçlarını yeniledi

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Spor Rent Go, Kasımpaşa SK'nın araçlarını yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement