Ronaldinho, Maracana'da 45 Bin Kişiyi Selamladı - Son Dakika
Spor

Ronaldinho, Maracana'da 45 Bin Kişiyi Selamladı

Antalyaspor'un peşinden koştuğu ancak transferini bitiremediği Ronaldinho, Fluminense'ye imza attı. Brezilyalı futbolcu, stada gelen yaklaşık 45 bin taraftarı selamladı.

20.07.2015 12:09  Güncelleme: 12:15

Bir dönem Antalyaspor'un da transfer gündeminde yer alan Ronaldinho, ülkesi Brezilya'ya geri döndü.

45 BİN TARAFTARI SELAMLADI

Fluminense ile 2016 yılına kadar sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız, basın toplantısında kameraların karşısına geçti. Daha önce Paris Saint Germain, Barcelona ve Milan gibi kulüplerin formasını giyen 35 yaşındaki futbolcu, parlak kariyerindeki tek eksik olan Brezilya Lig şampiyonluğunu kazanmak için ülkesine döndüğünü söylerken, 45 bini aşkın Fluminense taraftarı yıldız futbolcuyu görmek için Maracana Stadı'nın tribünlerini doldurdu.

TARİH YAZMAK İSTİYOR

Ronaldinho'nun imza töreninin tarihi de ayrı bir önem taşıyordu. Fluminense kulübü; tanıtımı, geçen haftalarda Ronaldinho ile anlaştıklarını açıklayan Vasco da Gama ile yapacakları maçtan hemen önce yaptı. Fluminense'de tarih yazmak istediğini söyleyen deneyimli futbolcu "Buraya lider vasfıyla gelmedim. En iyi oyunumu ortaya koymak istiyorum ve kendimi takımımın başarısına adayacağım." ifadelerini kullandı.

10 NUMARA GİYECEK

Basın toplantısından sonra Maracana Stadı'nın çimlerine çıkan Ronaldinho, 10 numaralı formasıyla tribünleri dolduran binlerce Fluminense taraftarını selamladı. Tanıtımın sona ermesiyle Vasco da Gama maçı başladı. Fluminense, derbiyi 2-1 kaybetti ve ligde liderlikten üçüncü sıraya geriledi.

Ronaldinho, Maracana\'da 45 Bin Kişiyi Selamladı

Son Dakika Spor Ronaldinho, Maracana'da 45 Bin Kişiyi Selamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cosdan: Emekli ol artık.fluminenseyi şampiyon yApacakmış 7 2 Yanıtla
  • Bu Gözü Doymaz Davsan Disli Sincapta Sadece Para::: Ronaldinho Une Minute Pavleke Pavleke Antalyaspor No???? :)) 3 2 Yanıtla
  • Ronalpirinç: Karpuz komşi.Turinki karpuz.Ben var alamanya gitmek komşi.Pavleke gardaş burası münihdir. 0 0 Yanıtla

Advertisement