Ronaldo'nun penaltı kararını değiştiren davranışı - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun penaltı kararını değiştiren davranışı

Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Al Nassr-Persepolis maçında Ronaldo'nun penaltı kararını değiştiren fair-play davranışı damga vurdu. Hakemin penaltı kararından sonra pozisyonun penaltı olmadığını söyleyen Ronaldo, VAR'a gidilmesini sağladı ve karar değişti. Al Nassr, 10 kişi kaldığı maçta Persepolis ile 0-0 berabere kalarak liderlik koltuğunda oturdu.

28.11.2023 00:17  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakem penaltı dedi, Ronaldo 'yok' diyerek iptal ettirdi

İSTANBUL, (DHA)- Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Al Nassr-Persepolis maçının hakemi Ma Ning, karşılaşmanın ikinci dakikasında Ronaldo'nun ceza alanında yerde kalmasının ardından penaltı noktasını gösterdi. Hakemin penaltı kararından sonra 38 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek VAR'a gidilmesini sağladı ve karar değişti.

D-Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi'nin 5'inci haftasına Ronaldo??nun fair-play'e aday bu davranışı damga vurdu.

17'nci dakikada Lajami'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Al Nassr, penaltı iptal olunca sahasında Persepolis ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Al Nassr, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Asya Şampiyonlar Ligi'nde salı gününün kritik maçında ise Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal saat 19.00'da Navbahor'a konuk olacak. Maç D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan naklen yayınlanacak.

Ronaldo\'nun penaltı kararını değiştiren davranışı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ronaldo'nun penaltı kararını değiştiren davranışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement