Samsunspor, Paco Alcacer transferinde sona geldi - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Paco Alcacer transferinde sona geldi

Samsunspor, Oliver Ntcham, Marc Bola, Carlo Hose ve Landry Dimata gibi isimlerin ardından Paco Alcacer'i de kadrosuna katmak için anlaşma sağladı. İddiaya göre, Karadeniz ekibi, İspanyol golcüye yıllık 2.5 milyon euro maaş teklif etti.

12.09.2023 08:49  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oliver Ntcham, Marc Bola, Carlo Hose ve Landry Dimata gibi isimleri kadrosuna katan Samsunspor, Paco Alcacer transferinde de sona geldi. Karadeniz ekibinin yıllık 2.5 milyon euro maaş üzerinden futbolcuyla anlaştığı iddia edildi.

2.5 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Koray Geçgel'in haberine göre; Samsunspor, Sharjah FC forması giyen Paco Alcacer'in transferi için kulüp ve futbolcuyla anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlılar, İspanyol golcü için 2.5 milyon euro maaşı gözden çıkardı.

ALCACER'İN KARNESİ

Paco Alcacer geçen sezon Sharjah FC formasıyla 35 maça çıktı. İspanyol futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol ve 10 asistlik performans gösterdi. 2016 yılında Valencia'dan Barcelona'ya transfer olan golcü, 2018'de ise Borussia Dortmund'un yolunu tutmuştu. Alcacer, Barcelona'da 50 maçta 15 gol-8 asistlik performans gösterirken Borussia Dortmund'da ise 47 maçta 26 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

Samsunspor servet ödeyecek! Süper Lig'i sallayacak dünyaca ünlü golcü ile anlaştılar
Samsunspor, Paco Alcacer transferinde sona geldi

Son Dakika Spor Samsunspor, Paco Alcacer transferinde sona geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement