Samsunspor'un 20 Ocak 1989 Koreografisi Ağlattı - Son Dakika
Spor

Samsunspor'un 20 Ocak 1989 Koreografisi Ağlattı

Samsunspor taraftarlarının, 25 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybedenleri konu alan koreografisi herkesi duygulandırdı.

19.01.2014 17:03  Güncelleme: 17:29

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor taraftarları, maraton tribününde maç öncesi yaptıkları koreografi başta teknik direktör olmak üzere herkesi duygulandırdı.

Kırmızı-Beyazlılar, 20 Ocak 1989 yılında takımının geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, oyuncular Zoran Tomiç, Muzaffer Badaloğlu ve Mete Adanır'ın resimleri bulunan 3 boyutlu koreografi hazırlayarak maç öncesi gösterdiler.

HÜSEYİN KALPAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İstiklal Marşı'na kadar maraton tribününün açtığı koreografi başta teknik direktör Hüseyin Kalpar olmak üzere birçok kişiyi duygulandırdı. Maç öncesi her iki takım oyuncuları tek pankartla sahaya "Unutmadık, Unutmayacağız 20 Ocak 1989" pankartıyla çıktı. Ayrıca Samsunsporlu oyuncular sahaya siyah bandla çıktılar.

Samsunspor\'un 20 Ocak 1989 Koreografisi Ağlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'un 20 Ocak 1989 Koreografisi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SAMSUN55: SAMSUNPORLU OLMAK BABADAN EVLADA BİR MİRASDIR BİZ BU MİRASI ÖLENE KADAR KORUYACAGIZ 23 7 Yanıtla
  • RECAİ KÖSE: TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPOR 19 2 Yanıtla
  • TEK AŞK SAMSUNSPOR: Anlatılamaz bir duygu SAMSUNSPOR'lu olmak, bu ACI da öyle... Mekanınız cennet olsun... 10 0 Yanıtla
  • bafralıyız da: gercekten cok güzel olmuş her gecen sene daha büyük organizasyonları görmek kısmet olur inşallah.emeği gecen abilerimin ellerinden kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum saolun varolun 6 0 Yanıtla

Advertisement