Sanica Boru Elazığspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sanica Boru Elazığspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sanıca Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında kendi evinde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

06.03.2013 17:27

Sanıca Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kendi evinde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bordo-beyazlı takım, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Emir Kujovic katılmadı.

Teknik direktör Yılmaz Vural, Orduspor maçının önemli bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Tek düşündüğümüz şey işin teknik izahından çok hep beraber bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yapmak. Taraftarlarımızdan bizim ricamız sakin sakin seyretsinler, takıma zarar verecek davranışlardan kaçınsınlar. Akhisar maçında gördük şimdi Akhisar'ın sahası kapanabilir, seyircisiz oynayabilirler, bu takıma fayda sağlayayım derken zarar verir. Allah'a şükür bizim taraftarımızın bu güne kadar böyle bir tavrı olmadı, ufak tefek cezalar yedik ama bunlar çok önemli değil. Bundan sonra gergin maçlar serisi var hepsini kazanmak mecburiyetinde olan bir takımız o açıdan zaman zaman hakemler, bizler, rakip oyuncuları, hata yapabilecekler onlara hoş görü ile bakıp vereceği destekle umarım inşallah bunun başlangıcı orada olur. Hep beraber bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yaparız" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement