Seedorf: Conte Fikstürden Hiç Şikayet Etmesin... - Son Dakika
Spor

Seedorf: Conte Fikstürden Hiç Şikayet Etmesin...

Seedorf: Conte Fikstürden Hiç Şikayet Etmesin...

Milan'ın yeni teknik patronu Clarence Seedorf, Juventus'un tecrübeli çalıştırıcısı Antonio Conte'ye tavsiyede bulundu.

02.03.2014 14:59

Milan'ın çiçeği burnunda hocası Seedorf, Juventus'taki rakibi Conte'ye zorlu ve yoğun fikstürden şikayet etmemesini söyledi.

Yoğun fikstürlerin başarının eseri olduğunu dile getiren Seedorf, Tuttosport'a verdiği demeçte "Conte büyük takımların yoğun fikstürlere sahip olduğunu bilir. Kısa sürede bir kaç maç oynamak zorunda olacaklarının farkında. Futbolu bilen herkes bunu da bilir. Avrupa kupalarında mücadele ediyorsanız fikstürünüz yoğun olur, bundan dolayı şikayet etmesin." ifadelerini kullandı.

Rakibinin çok iyi işler başardığına da dikkat çeken Seedorf, "Ligi kazandıklarından beri büyümeye devam ediyorlar. Conte'yi tebrik ediyorum. Kazandıkça otomatik olarak rakipleriniz de size saygı duyuyor ve takımın morali artıyor. Conte de tıpkı Vincenzo Montella gibi İtalyan futbolunu ayağa kaldırdı. Bu iki teknik adam tazelik getirdi." diye konuştu.

Seedorf'un yönetiminde ligde şu ana kadar sadece bir maç kaybeden Milan, son haftalarda da yükselen bir performans göstermeye başladı. Bu konuya da değinen Seedorf, "Ben ligdeki yerimizi şu an önemsemiyorum. Şu an için güçlü bir rakibe karşı çok iyi bir performans görmek istiyorum. Benim için önemli olan bu. Juventus'a karşı iki defa Şampiyonlar Ligi finali kazandım. Juve'ye karşı üç farklı kulübün formasıyla gol attım. Ancak bunlar geçmişte kaldı ve bu maç da teknik direktörlük kariyerimin dönüm noktası değil. Ancak bu maçın sonucu Milan adına bir fark yaratabilir." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Conte Fikstürden Hiç Şikayet Etmesin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement