Seedorf: Önümüzde Uzun Bir Yol Var - Son Dakika
Spor

Seedorf: Önümüzde Uzun Bir Yol Var

Seedorf: Önümüzde Uzun Bir Yol Var

Eski başarılı günlere geri döneceklerini iddia eden Seedorf, ancak bunun için zamana ihtiyaçları olduklarını ekledi.

13.02.2014 19:45

Milan Teknik Direktörü Clarence Seedorf, dünya futbolunda tekrar zirveye ulaşmak için önlerinde uzun bir yol olduğunu ifade etti.

Takım hakkında söylediklerinin aynısının Mario Balotelli için de geçerli olduğunu belirten Seedorf, düzenlediği basın toplantısında, "Mario, çok büyük bir yetenek. Birgün patlama yapacak ve zirveye oturacak. Bundan kesinlikle eminim çünkü gözlerindeki arzuyu görüyorum. Napoli maçındaki gözyaşları boşuna değildi." şeklinde konuştu.

Allegri'den bir enkaz devraldığını vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Alınacak uzun bir yol var. İçinde bulunduğumuz konum, pek iç açıcı değil. Herkes o şaşaalı günlere geri dönmek istiyor. Bunu hissedebiliyorum. Ancak bu zaman alacak. Aslında eski hocayı eleştirmek benim tarzım değil ama takım kesinlikle bir değişiklik istiyor." dedi.

Hem fiziksel hem de mental olarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünen 37 yaşındaki çalıştırıcı, "Evet, kendimizi oldukça geliştirmemiz gerekiyor. Bunu beraber yapacağız. O hırsa ve o güce sahibiz. Artık kazanmak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Önümüzde Uzun Bir Yol Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement