Seedorf: Taarabt Çok İyi Şeyler Yaptı - Son Dakika
Spor

Seedorf: Taarabt Çok İyi Şeyler Yaptı

Seedorf: Taarabt Çok İyi Şeyler Yaptı

Milan teknik direktörü, Sampdoria karşısında oynadıkları maçta 24 yaşındaki Faslı oyuncunun performansından çok memnun kaldı.

23.02.2014 22:14

Milan Teknik Direktörü Clarence Seedorf, Pazar günü oynadıkları Sampdoria maçında Adel Taarabt'ın sergilediği performanstan övgüyle bahsetti.

Serie A'nın 25. haftasında Sampdoria deplasmanına çıkan Milan, Taarabt ve Rami ile bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Maçtan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulunan Seedorf, "Taarabt, Sampdoria karşısında çok iyi bir maç çıkardı. Transferinden bu yana oynadığı performanstan çok memnunum. Onun çok yönlülüğü takıma çok katkı sağladı." şeklinde konuştu.

Genç teknik adam, takımın 22 yaşındaki İtalyan oyuncusu Riccardo Saponara ile ilgili de, "Saponara, buraya geldiğinden beri ilk defa ilk 11'de maça başladı ve çok iyi de bir maç çıkardı." sözlerini kullandı.

Son olarak takımın Sampdoria karşısındaki performasnını da değerlendiren Seedorf, "Takım çok iyi oynadı. Beraber iyi haraket ettiler ve birbirlerine yardım ettiler." ifadelerini ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Taarabt Çok İyi Şeyler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement