Sergen Yalçın'ın ağır sözlerini Halis Özkahya raporuna yazdı - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın ağır sözlerini Halis Özkahya raporuna yazdı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpala maçında oyundan atılmıştı. Yalçın'ın, Halis Özkahya için ağır ifadeler kullandığı ve Özkahya'nın bunu raporuna yazdığı deneyimli hocanın ise 2 maç ceza alması bekleniyor.

05.11.2019 14:20

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiyle 2-1 önde olmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Hakem Halis Özkahya'nın yönetimi ise Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı çileden çıkardı.

ÖZKAHYA RAPORUNA YAZDI

İtirazları nedeniyle kırmızı kartla atılan başarılı teknik adam isyanına oyun alanından uzaklaşırken devam etti. Yardımcısı Murat Şahin tarafından güçlükle sakinleştirilen Yalçın'ın Özkahya'ya ağır ifadeler kullandığı ve Özkahya'nın da raporuna Yalçın'ın sözlerini yazdığı öğrenildi.

PFDK'ya sevkedilen Yalçın'ın en az 2 maç ceza alması beklenirken yönetimin de hakem kararları nedeniyle sert bir açıklama hazırlığında olduğu ifade edildi.

Sergen Yalçın\'ın ağır sözlerini Halis Özkahya raporuna yazdı

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın ağır sözlerini Halis Özkahya raporuna yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mevlüt Türk : Biraz daha yavaş yazarsa arkadaş ufak tefek hatalardan KASIMPALA) kaçınmış olur 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: SERGEN DE SAVCILIGA SUÇ DUYURUSUN DA BULUNMALI ADAM YETKİYİ VERİLEN GÖREVİ KÖTÜYE KULLANIYOR BU HAKEMLER...HAJKEMLERİN DOKUNULMAZLIĞI VAR EMEK HIRSIZI BUNLAR 0 0 Yanıtla

Advertisement