Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira: Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz - Son Dakika
Spor

Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira: Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz

Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira: Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz

Siltaş Yapı Pendikspor'un EMS Yapı Sivasspor'a 4-1 yenildiği maçın ardından teknik direktör Ivo Vieira, galibiyet hedefiyle geldikleri maçtan puansız döndüklerini ve ligde kalma hedeflerini gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi.

25.02.2024 16:35  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında EMS Yapı Sivasspor'a 4-1 yenilen Siltaş Yapı Pendikspor'da teknik direktör Ivo Vieira, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Portekizli teknik adam, BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyet hedefiyle geldikleri maçtan puansız döndüklerini dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini hatırlatan Ivo Vieira, "Maalesef bu skoru ilk yarıda koruyamadık, beraberlikle soyunma odasına girdik." dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında önemli pozisyonlar bulduklarını aktaran Vieira, şunları kaydetti:

"Net 2 tane pozisyonumuz vardı, maalesef bunları gole çeviremedik. Yaptığımız defansif hatalarda rakip gol buldu. Peş peşe 3 maçımızı kaybettik. Çözümü çok çalışmak, inanmak ve kazanmak olarak görüyorum. Şimdi önümüzde Konyaspor maçı var. Evimizde iyi oynuyoruz. Çok çalışacağız, inanacağız ve ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira: Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement