Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız - Son Dakika
Spor

Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Play-off'un içinde olmayı istiyoruz. Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız' dedi. Kaloğlu ayrıca, Kongolu oyuncu Nzaba'nın kardeşini kaybettiğini ve bu yüzden galibiyete sevinmediklerini belirtti.

16.03.2024 00:37  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sinan Kaloğlu: "Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız"

ANKARA - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Kocaelispor müsabakasının ardından, "Play-off'un içinde olmayı istiyoruz. Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Kocaelispor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu, "Çalıştığımız şekilde gol attık. Bloklar arasındaki boşlukları kullandık skoru yakalayınca geriye yaşlandık. Play-off'un içinde olmayı istiyoruz. Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız. Çalışmaya, gelişmeye ve sona kadar devam edeceğiz. Play-off için, Süper Lig için güçlü bir adayız" diye konuştu.

Kongolu oyuncu Nzaba'nın kardeşini kaybettiğini ve durumu maçtan sonra öğrendiklerini belirten Kaloğlu, bu yüzden galibiyete sevinmediklerini kaydetti.

Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinan Kaloğlu: Süper Lig için sonuna kadar zorlayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement