Sinop'ta 100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz etkinliği düzenleniyor - Son Dakika
Spor

Sinop'ta 100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz etkinliği düzenleniyor

Sinop\'ta 100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz etkinliği düzenleniyor

Sinop Valiliği ve Sinop İl Özel İdaresi tarafından düzenlenecek olan '100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz' etkinliği, 28 Ekim Cumartesi günü Sinop Akliman mevkisinde gerçekleşecek. Etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi ve saat 14.30'da başlayacak olan etkinliğe İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tahsis edilen bir ambulans da eşlik edecek.

26.10.2023 16:56  Güncelleme: 16:59

Sinop'ta 28 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan "100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz" etkinliğine tüm vatandaşlar davet edildi.

Sinop Valiliği riyasetinde, Sinop İl Özel İdaresi tarafından düzenlenecek "100. Yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz" etkinliği Cumartesi günü Sinop Akliman mevkisinde gerçekleşecek. Etkinlik öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl yaptığı açıklamada, "28 Ekim Cumartesi günü saat 14.30'da Akliman mevkisinde başlayacak ve Hamsilos fiyortumuzun iç kısmında nihayetlendirebileceğimiz '100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz' etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz. Saat 14.30'da Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin kortejinde yapılacak etkinliğe İl Sağlık Müdürlüğümüzün tahsis edeceği bir ambulans da eşlik edecek. Tüm Sinoplu hemşerilerimizi etkinliğimize bekliyoruz" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinop'ta 100. yılında Cumhuriyet için pedallıyoruz etkinliği düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement