Sivas'ta Engelli Öğrenciler İçin Spor Programı Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Sivas'ta Engelli Öğrenciler İçin Spor Programı Düzenlendi

Sivas\'ta Engelli Öğrenciler İçin Spor Programı Düzenlendi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 'Sporla Engelsiz Yaşam' projesi kapsamında engelli öğrenciler için program düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklerde, fiziksel ve zihinsel engelleri bulunan çocuklar spor salonunda spor ve oyun etkinlikleri gerçekleştirdi. Projeden memnun olan aileler, çalışmaların engelli bireylerin toplumla bütünleşmesi ve sosyal becerilerinin gelişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

21.11.2023 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "Sporla Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında engelli öğrenciler için program düzenlendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen proje kapsamında fiziksel ve zihinsel engelleri bulunan çocuklar için spor salonunda spor ve oyun etkinlikleri düzenleniyor.

Gençlik ve Spor Müdürü Suat Yüksel, yaptığı açıklamada, engelli çocukların düzenlenen etkinliklere aileleri nezaretinde katıldıklarını söyledi.

Projeden ailelerin de memnun olduğunu belirten Yüksel, "Yapılan çalışmalar engelli bireylerin toplumla bütünleşmesi, sosyal becerilerinin gelişmesi, toplumda farkındalık oluşturulması açısından önemli. Projeye katılan ailelere ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivas'ta Engelli Öğrenciler İçin Spor Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement