Sergen Yalçın, Yeni Transfer Edilen Oyuncuyu Kadro Dışı Bıraktı - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, Yeni Transfer Edilen Oyuncuyu Kadro Dışı Bıraktı

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ara transfer döneminde kadroya kattıkları Aydın Karabulut'u disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bıraktı.

05.02.2015 14:46  Güncelleme: 18:50

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular iki grup halinde çalıştı. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda dün Tuzlaspor ile oynanan maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular, koşunun ardından açma germe hareketleri yaptı. Diğer gruptaki futbolcular ise yardımcı antrenör Tamer Tuna eşliğinde top kontrol çalışmasıyla idmana başladı. Yalçın, antrenman öncesi futbolcularıyla konuşarak Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili uyarılarda bulundu.

AYDIN KARABULUT KADRO DIŞI KALDI

Bu arada, ara transfer döneminde Sivasspor ile anlaşan orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'un süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Sivasspor'dan geçen sezon sonunda Bursaspor'a transfer olan Karabulut, ara transfer döneminde eski takımına dönmüştü.

Sergen Yalçın, Yeni Transfer Edilen Oyuncuyu Kadro Dışı Bıraktı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, Yeni Transfer Edilen Oyuncuyu Kadro Dışı Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fhrist: Kendisi zamanında çok disiplinli davranmış gibi 15 9 Yanıtla
  • Happy: Kendi kendini bitiriyor bu çocuk.gökhan töre kadar yetenekli ama batuhan kdr da başıboş bi cocuk.önce şenol hoca şimdi sergen ikiside bu yuzden kovdu.yazık !! Kendine ediyor 22 1 Yanıtla
  • melih: Sergen bu adam bize lazım git konuş bişeyler yap karateri değil futbolu bize puan kazandıracak. 6 17 Yanıtla
  • 02 İsmail : Helal olsun Sergen hocaya böyle yapmasa bu futbolculara laf söz geçiremez en iyisini yapıyor diş geçirmek için bunları yapması Lazım 7 1 Yanıtla
  • San: Gurbetçi gutbolcular böyle malesef. 1 0 Yanıtla

Advertisement