Sivasspor Son Antremanını Yaptı - Son Dakika
Spor

Sivasspor Son Antremanını Yaptı

Sivasspor Son Antremanını Yaptı

Sivasspor, Gençlerbirliği maçının antremanlarını tamamladı.

11.04.2013 19:10  Güncelleme: 11:00

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasındaki rakibi Gençlerbirliği olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Sivasspor son antrenmanını akşam saatlerinde yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde düz koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle tedavi gören Erhan Güven ve Milan Cerny katılmadı. Teknik Direktör Çalımbay zorlu karşılaşma öncesi futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ZAYIF YÖNLERİNİ BİLİYORUZ

Gençlerbirliği maçını kazanıp kupa maçına odaklanmak istediklerini belirten Ziya Erdal, "Tabi bizim için önemli bir maç. Sonuçta bu maçı kazandığımız zaman ligde rahat bir konuma geleceğiz. Rakibimizle puan farkını indirmiş olacağız. İyi çalıştık hafta içinde. Gençlerbirliği'nin zayıf yönlerini biliyoruz. Sonuçta önemli oyuncularıda bu karşılaşmada oynamayacak, bu bizim için bir avantaj. Kendi sahamızda olduğumuz için kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanıp kupa maçına odaklanmak istiyoruz"dedi.

Kadir Bekmezci ise, "Yarınki maç bizim için çok büyük önem taşıyor. Lige baktığımız zaman istediğimiz yerde değiliz. Bunun için 3 puana çok ihtiyacımız var. İyi bir futbol sergileyerek seyircimize 3 puan hediye etmeyi amaçlıyoruz. Bu karşılaşmayı geçip ondan sonra kupa karşılaşmasını düşünmek istiyoruz" diye konuştu.

Erman Kılıç da, "Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşma bizim için final niteliği taşıyor. İyi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Geçen hafta şansız bir şekilde kaybettik. Kendi sahamızda genelde iyi maçlar çıkarıyoruz. İnşallah buda onlardan bir tanesi olur. İyi konsantre olursak yapamayacağımız iş yok diye düşünüyorum. Bende oynamak istiyorum. Şuanda tedavilerim yapıldı. Birkaç gün düz koşu yaptım. Bu gün takım ile idmana çıkıp deneyeceğim. Eğer hocamda uygun görür ise ve ayağımda müsaade ederse inşallah oynamayı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Son Antremanını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement