Sivasspor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına fitness salonunda ve sahada yapılan çalışmayla devam etti. Koordinasyon, kuvvet çalışmaları ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla idman tamamlandı. Milli takım kampında bulunan sporcuların yer almadığı antrenmanda Modou Barrow düz koşu yaptı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

16.11.2023 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor, Trabzonspor maçına salonda ve sahada hazırlanıyor

VIDEO YOK

SİVAS, (DHA)- Sivasspor, Süper Lig'in 13'üncü haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün fitness salonunda ve sahada yaptığı çalışmayla devam etti.

Takım günün ilk çalışmasında fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra sahaya çıkan sporcular teknik direktör Servet Çetin yönetiminde ısınma hareketleri yaptı. Ardından sınırlı alan pas çalışmaları gerçekleştiren kırmızı beyazlı ekip, yarım sahada yapılan çift kale maçla idmanı tamamladı.

Ülkelerinin milli takım kampında bulunan sporcular idmanda yer almazken, Modou Barrow ise düz koşu yaptı. Takım yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Trabzonspor 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. (DHA)

Sivasspor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement