Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne Gitmeyi Garantiledi - Son Dakika
Spor

Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne Gitmeyi Garantiledi

Sivasspor UEFA Avrupa Ligi\'ne Gitmeyi Garantiledi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor, kendi evinde Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi.

11.05.2014 22:38  Güncelleme: 22:50

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor, kendi evinde Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cesar Domingo Lopez, çok mutlu olduklarını belirterek, " Roberto Carlos'un ilk geldiği zamanlarda söylediği bir laf vardı; 'Ben bu takımı Avrupa'da oynatacağım' demişti ve bugün bunu gerçekleştirmeyi garanti altına aldık" dedi.

Basın mensuplarının, Roberto Carlos'un teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Avrupa'ya gitmesini hatırlatması üzerine Lopez, "Roberto Carlos bu kaliteye sahip bir insan. Zorları kolaylaştıran bir insan ve onun kariyeri de şimdiden parlamaya başladı. Çok zorlu bir şeyi başardı" diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise maça çok iyi başladıklarını vurgulayarak, "10 kişi kalıncaya kadar istediğimiz şekilde oyunu sürdürdük. Ama bir genç oyuncumuzun yapmış olduğu hatadan dolayı fatura ödemek zorunda kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra da öne geçtik ama bunu koruyamadık. Bu maçlarda 10 kişi oynamak zor. Oyuncularım elinden geleni yaptılar ve iyi mücadele ettiler. Maçın son anına kadar beraberliği de yakalamaya çalıştık ama olmadı. Sivasspor'u tebrik ediyorum önümüzdeki yıl Avrupa kupalarındaki maçlarında da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Sertan Vardar da, çok keyifli bir maç olduğunu ve 10 kişi kaldıktan sonra sıkıntı çektiklerini belirterek, Kasımpaşa maçına konsantre olacaklarını söyledi.

10 kişi kalınca dirençlerinin düştüğünü ifade eden Akhisar Belediyesporlu futbolcu İsmail Konuk ise son maçlarını kazanarak ligi kapatmak istediklerini dile getirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne Gitmeyi Garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement