"Yerli Messi" denilerek Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir, Anadolu'ya yelken açıyor - Son Dakika
Spor

"Yerli Messi" denilerek Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir, Anadolu'ya yelken açıyor

Galatasaray'ın 6 milyon euro bonservis bedeliyle Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir, hayal kırıklığı yarattı. Kariyerinin başında "Yerli Messi" olarak anılan 20 yaşındaki futbolcunun Sivasspor'a transferi gündemde. Yiğidolar, Demir'i 1 sezon kiralık olarak kadrosuna katabilir.

21.07.2023 10:43  Güncelleme: 11:07

Galatasaray formasıyla geçen sezon ligde sadece 66 dakika şans bulan Yusuf Demir, beklentilerin çok altında kaldı. Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen futbolcu için Sivasspor harekete geçti.

1 SEZON KİRALANACAK

Fanatik'te yer alan habere göre; Sivasspor, Yusuf Demir transferinde en ciddi atağı yapan takım. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un son kararı sonrası Demir, 1 sezon kiralık olarak Yiğidolar'ın yolunu tutabilir.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu Galatasaray ile 5 lig maçına çıktı. 20 yaşındaki isim bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi. Yusuf Demir'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Büyük hayal kırıklığı! 'Yerli Messi' diye Galatasaray'a gelen Yusuf Demir, Anadolu'ya yelken açıyor
"Yerli Messi" denilerek Galatasaray\'a transfer olan Yusuf Demir, Anadolu\'ya yelken açıyor

Son Dakika Spor 'Yerli Messi' denilerek Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir, Anadolu'ya yelken açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahmet Arslan: Sivas spor geçen sezon sıradan bir sol bek olan Uğur Uçar ı söz verdiği halde cayıp vermedi Sivas spordan Futbolcu alınıp Futbolcu verilmesine karşıyız galatasaray taraftarı olarak geçen sezon fener bahçe ye yedek takım ile çıkıp puan vermek için can attılar gitsin fener bahçe den futbolcu alsın bizden değil 8 7 Yanıtla
  • Burak Bozkurt: Zaten bayılıyoruz belirli bir kalitesi olan, standartların bir tık üstünde olan futbolculara gereğinden fazla övgüler yağdırmaya, büyütmeye ve sonradan da balon gibi söndürmeye. Çok kaliteli bir oyuncu, çalışırsa geleceği parlak.. Hepsi bu.. 13 0 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: ne kolaymış "MESSİ" olabilmek... 13 0 Yanıtla

Advertisement