Sociedad Hak Etti" - Son Dakika
Spor

Sociedad Hak Etti"

Sociedad Hak Etti"

Efsanevi kaleci, Katalan ekibinin 90 dakika boyunca bir türlü oyunun içine giremediğini dile getirdi.

23.02.2014 16:31

Barça'ya şok!

Barcelona Futbol Direktörü Andoni Zubizarreta, dün akşam Katalan ekibini 3-1 mağlup eden Real Sociedad'ın sonuna kadar galibiyeti hak ettiğini vurguladı.

Anoeta'da oynanan karşılaşmada Antoinne Griezmann, David Zurutuza ve Alex Song'un kendi kalesine attığı gollerle Barcelona'yı 3-1 geçen Sociedad, Katalan ekibine ligdeki üçüncü galibiyetini tattırdı.

AS'a konuşan Zubizarreta, "Sociedad'ı tebrik ediyorum çünkü maç boyunca oyun olarak bizim önümüzdelerdi. İkinci golü atmak için pozisyonlar bulduk ama işimizi çok zorlaştırarak buna izin vermediler." diyerek rakibi övdü.

Barça vergi kaçırdığını kabul etti

City maçının rehavete yol açıp açmadığına da değinen Zubizarreta, "Her maçın hikayesi farklıdır. Bir çok maç kendi özelinde detaylarla belli olur ve bugün daha iyi olan ve kazanan taraf da Sociedad'dı. Bu maçtan ders çıkarmamız şart." diyerek Sociedad'ın galibiyeti için City maçının mazeret olamayacağını belirtti.

Son olarak Xavi'nin oynatılmamasına da değinen Zubizarreta, "Busquets ve Song daha önce beraber oynadılar. Sadece bu yıl da değil. Sonuçta uzun süreli sezonda herkesi kullanmak şart." sözleriyle Gerardo Martino'ya destek oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sociedad Hak Etti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement