Son Şampiyon Man City, Sezonu Açıyor - Son Dakika
Spor

Son Şampiyon Man City, Sezonu Açıyor

Son Şampiyon Man City, Sezonu Açıyor

Premier Lig'de son şampiyon Manchester City, yeni sezondaki ilk maçında Newcastle United'a konuk oluyor.

17.08.2014 17:04

Yeni sezondaki ilk sınavını Newcastle United'a karşı verecek olan Manchester City, bazı önemli eksiklerle sezonu açacak.

Dünya Kupası'ndan dönen ve halen tam anlamıyla hazır olmayan Sergio Agüero ve sakatlıktan yeni kurtulan yeni transfer Eliaquim Mangala'nın sezonun ilk maçında forma giymeleri beklenmiyor.

Öte yandan Pablo Zabaleta, Vincent Kompany ve Martin Demichelis gibi isimlerin de sezon öncesi hazırlıklarının önemli bir bölümünü kaçırmaları teknik heyetin canını sıkıyor.

Teknik Direktör Manuel Pellegrini, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında şöyle konuşmuştu: "Son kararımızı maç günü vereceğiz ama bazı oyuncuların sahada olmaları pek mümkün gözükmüyor. Ama kadro olarak sezona hazırız. Sezon öncesi hazırlıklarına geç katılan bazı oyuncularımız vardı. Agüero da onlardan bir tanesi. Uzun süre sahalardan uzak kalmasının ardından hazırlıkların da önemli bir kısmını kaçırdı. Onun hazır olmasına çok ihtiyacımız var."

Geçtiğimiz sezonu da Newcastle United maçıyla açan Manchester City, rakibiyle geçtiğimiz sezon oynadığı üç maçı da kazanırken, rakip fileleri 8 kez havalandırmıştı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki 19 maçın 13'ünü kaybeden ve ligi 10. sırada tamamlayan Newcastle United'da ise Teknik Direktör Alan Pardew maç öncesinde olumlu mesajlar verirken, "Güçlü bir kadro kurduk ve takım olarak City maçına hazırız. Geçen sezonun açılışından daha iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz." diye konuşmuştu.

Takımın yeni transferlerinden Siem de Jong, ve başarılı orta saha oyuncusu Cheikh Tiote sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Papisi Cisse, Davide Santon ve Ryan Taylor'un da uzun süreli sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın muhtemel 11'i: Krul, Janmaat, Williamson, Coloccini, Colback, Anita, Gosling, Cabella, Sissoko, Gouffran, Riviere

Manchester City'nin muhtemel 11'i: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy, Fernando, Y.Toure, Navas, Silva, Nasri, Dzeko

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Son Şampiyon Man City, Sezonu Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement