"Sorumlu Benim" - Son Dakika
Spor

"Sorumlu Benim"

"Sorumlu Benim"

Inter’in Giuseppe Meazza’da Parma’yla 3-3 berabere kaldığı maç sonrasında maçta hatalı bir gol yiyen Samir Handanovic sorumluluğu üstüne aldı.

09.12.2013 13:52

Gol düellosunda gülen yok

Serie A'da haftanın en gollü maçlarından birinde Inter'in Parma'yla 3-3 berabere kaldığı mücadelede ilk yarıda Inter'in durumu 1-1 yapmasından hemen sonra Samir Handanovic'in yaptığı hata kaleciye göre maça damgasını vuran pozisyondu.

Gabriel Paletta'nın ortasında büyük bir hata yaparak Marco Parolo'nun Parma'yı tekrar öne geçirmesine neden olan Handanovic, maç sonrasında yayıncı kuruluş Sky Sport Italia'ya şu açıklamaları yaptı:

"Böyle şeyler herkesin başına gelebiliyor. Topu kornere çelmek yerine hızlı bir şekilde hücum başlatmayı düşündüm ama istediğim gibi olmadı. Çok üzgünüm ve bu beraberlikte tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Bu gol maçta her şeyi değiştirdi. Takım arkadaşlarımın mücadelesi adına da çok üzgünüm. Ne yazık ki bu önemli maçta galibiyeti taraftarımıza hediye edemedik."

Takım olarak eksikleri bulunduğunu söyleyen başarılı kaleci, maçta birçok kontra atak imkanı verdiklerini ve düzeltmeleri gereken birçok şeyin olduğunu söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Sorumlu Benim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement