Söz Sizde: En İyi Kaleci Kimde? - Son Dakika
Spor

Söz Sizde: En İyi Kaleci Kimde?

Söz Sizde: En İyi Kaleci Kimde?

Spor Toto Süper Lig'in kalecileri 2013-14 sezonunda göz dolduruyor.

26.12.2013 13:00

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 4 büyüklerin kalelerini 4 kaleci de performanslarıyla büyük beğeni topluyor. Hal böyle olunca takımlar arasındaki rekabet kalecilerin performanslarına da yansıdı.

Fenerbahçe kalesinde uzun süredir görev alan Volkan Demirel, Galatasaray kalesinde son 3 sezonda ciddi bir istikrar sağlayan Fernando Muslera, Beşiktaş kalesinde Cordoba'dan bu yana en beğenilen kaleci olan Tolga Zengin ve Trabzonspor'un hem takım kaptanı hem de en önemli ismi olan Onur Kıvrak, 2013-14 sezonuna şimdiden damgalarını vurdular.

gt; gt; DÖRT BÜYÜKLERİN KALECİLERİNİN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Sadece 4 büyükler değil, Anadolu takımları da kalelerini güvenili isimlere emanet etti. Konyaspor'da Charles Itandje, Karabükspor'da Boy Waterman ve Gaziantepspor'da Zydrunas Karcemarskas da performanslarıyla büyük beğeni toplayan kaleciler arasında yer alıyor. Bursaspor kalesini koruyan Sebastian Frey ve Kasımpaşa'nın file bekçisi Andreas Isaksson da kariyerleri ve tecrübeleriyle çok önemli kaleciler.

Şimdi söz sizde! Spor Toto Süper Lig'in en iyi kalecisi kim? Volkan Demirel, Fernando Muslera, Tolga Zengin ya da Onur Kıvrak mı? Yoksa başka bir isim mi ligin en iyi kalecisi? Goal, değerli görüşlerini bekliyor...

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Söz Sizde: En İyi Kaleci Kimde? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement