Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, dış transferde Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve Trabzon 1461 forması giyen sol bek oyuncusu Yasin Sarı'yı, 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

12.07.2012 18:13

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, dış transferde Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve Trabzon 1461 forması giyen sol bek oyuncusu Yasin Sarı'yı, 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Trabzonspor'un alt yapısında oynadığı dönemlerde Şenol Güneş ve Ersun Yanal'ın gözdesi olan genç yetenek Yasin Sarı, Turgutluspor'a gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "Trabzon bir futbol kenti, Turgutlu'ya ilk geldiğimde bu ilçeyi de bir futbol kenti olarak benimsedim. Yöneticilerimiz ve teknik kadromuzun bana sıcak yaklaşımları oldu ve hiç düşünmeden imza attım. Teknik direktörümüz Koray Cinel'in Trabzonlu olması da Turgutlu'ya gelmemde etkili oldu. İyi bir sezon geçirmek için buradayım" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde hazır bulunan yöneticiler Sait Aşık ve Ömer Yaşar ise, yetenekli bir oyucuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, transferde yoğun geçecek bir döneme girdiklerini söylediler.

Öte yandan Kırmızı-siyahlılar, sezon öncesi hazırlıklara Pazartesi günü başlayacak. İkinci etap kamp çalışmalarını ise Kartepe'de yapacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement