Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular, bir üst lige çıkacaklarına inanıyor.

21.02.2013 16:06

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular, bir üst lige çıkacaklarına inanıyor.

Yeni Malatyaspor'a devre arasında katılan ve ön libero mevkiinde forma giyen Emre Hasan Balcı ile ileri uç oyuncusu Eren Görür, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundular.

Takımın devre arası transferi Emre Hasan Balcı, Balıkesirspor maçında galibiyeti çok istemelerine rağmen, 3 puanı alamadıklarını kaydederek, "Balıkesirspor maçını kazanmayı çok fazla istiyorduk. Bu anlamda da elimizden gelen her şeyi takım olarak sahada yaptığımızı düşünüyorum. Balıkesirspor'da bu ligin iyi takımlarından ve denk bir mücadele oldu. Biz kaçırdıklarımızı atabilseydik, galip gelebilirdik. Olmadı" dedi.

Balcı, bir üst lige çıkacaklarına inandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizim için önemli olan sezon sonundaki konumumuz. Bence henüz bitmiş bir şey yok. Gruptan lider olarak da çıkabiliriz. Bunun yanında play off umudumuzda her zaman olacak. Biz ilk planda şampiyonluğu düşünüyoruz. Play-off'u cebimizde tutup, şampiyon olabilmek için mücadele edeceğiz. Şampiyon olamasak da, play-off'tan bir üst lige çıkacağız. Sezon sonunda bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Tesislerde de her zaman futbolcu arkadaşlarımızla bunu konuşuyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu anlamda taraftarlarımızın içi rahat olsun. Şuanda toparlanma sürecindeyiz. Denizli Belediyespor maçında alacağımız galibiyetle her şeyin düzeleceğine inanıyorum."

Takımın ileri uç oyuncusu Eren Görür ise, ligde hiçbir şeyin bitmediğini söyleyerek, "Eyüpspor maçı sonrası ara olmadan Balıkesirspor ile oynamamızın daha iyi olacağını söylemiştim. Bu arada bizi etkiledi. Tabi bu bir bahane değil ama yine elimizden geleni yapmaya çalıştık. Mücadele anlamında bir eksiğimizin olduğunu zannetmiyorum. Rakibimizin de pozisyonları var. Bizimde pozisyonlarımız var. Galip gelmek istiyorduk fakat olmadı. Henüz biten bir şey yok. Biz yine şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Balıkesirspor maçında alınan beraberlikle çok büyük bir şans ellerinden kaçırdıklarını ifade eden genç golcü, ilk düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu, şampiyonluk olmasa da, play off'lardan bir üst lige çıkmak istediklerini belirtti.

Eren, Denizli Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına değinerek, "Ligin ilk yarısında Denizli Belediyespor maçı oldukça zor geçmişti. Yine öyle bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü Denizli Belediyespor zor günler yaşıyor. Küme düşme potasından kurtulma adına elinden gelen en iyi mücadeleyi verecektir. Ama bizde 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

(FD)

21.02.2013 15: 33: 25

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement