Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, bundan sonraki maçlarda 3 puan alınması konusunda futbolcularını uyardı.

18.04.2013 15:47

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, bundan sonraki maçlarda 3 puan alınması konusunda futbolcularını uyardı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizli Belediyespor'da, futbolcular aynı hatalara düşmeme ve daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Zirve mücadelesi veren takımlardan puan çıkarmasını bilen, ancak alt sıralardaki takımlarla yaptığı maçlarda, hesapta olmayan sürpriz puanlar kaybeden kırmızı-beyazlılar, Körfez Futbol Kulübü maçında aynı hataya düşmek istemiyor. Kendi evinde bu sezon 27 puan kaybeden ve 14 maçta sadece 15 puan toplayabilen Denizli Belediyepor, 5 maç önce göreve gelen ve 6 puan toplayan teknik direktör Yaşar Güngör'le birlikte, evinde henüz galibiyetle tanışmadı.

Kalan maçların çok önem kazandığına dikkat çeken teknik direktör Yaşar Güngör, "Ligdeki konumumuz itibariyle bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Sabırlı ve akıllı oynamalıyız. Rakiplerimizin de zorlu maçları var. Hedefimiz galibiyet ama alınacak her puanın da büyük önem taşıdığını unutmamamız gerekiyor. Kesinlikle telaşa kapılmamız ve dikkatli olmamız gerekiyor. İçeride kaybettiğimiz Gaziosmanpaşa maçında düştüğümüz hatalara düşmeyelim. Şimdi hesap zamanı. Sabırla, sakinliğimizi koruyup, hedefe ulaşmalıyız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement