Yeni Malatyasporlu Tatan: Zor Bir Süreç - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyasporlu Tatan: Zor Bir Süreç

Yeni Malatyasporlu Tatan: Zor Bir Süreç

Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, içine düştükleri sıkıntılı durumdan çıkabilecek kalitede olduklarını söyledi.

04.12.2013 17:35  Güncelleme: 17:36

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, içine düştükleri sıkıntılı durumdan çıkabilecek kalitede olduklarını söyledi.

Tatan, Yeni Malatyaspor'un son haftalarda içinde bulunduğu sıkıntılı süreç ile kendisi hakkında yapılan yorumları değerlendirdi.

Takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Zor bir süreç. Kolay değil ama bunun üzerinden kalkacağız. Önümüzde çok haftalar var. Tamam, iyi oynamıyoruz, bir takım şeyler var. Taraftarlarımız haklı olarak tepki veriyor. Onlarda bizden başarı bekliyorlar. Artık pek sabırda kalmadı. Ama yapacak bir şey yok. Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum; hesapta olmayan kaybedilmiş Tarsus İdman Yurdu maçının 3 puanına üzülüyorum. Bu maçı kazansaydık, bizim için her şey olağan düzeninde gelişecekti. Ama artık her şey geride kaldı. Takım olarak kendi aramızda konuştuk. İlk yarıda kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirip, ikinci yarı için temiz bir sayfa açmak istiyoruz" dedi.

Tatan, Tarsus İdman Yurdu maçında hasta olduğu için forma giyemediğini belirterek, şunları söyledi:

"Kamuoyunda 'Fahri neden oynamadı?' soruları var. Sözde ben 'hocama sorun' cevabını vermişim. Böyle bir şey kesinlikle yok. Tarsus İdman Yurdu maçında hasta olduğum için forma giyemedim. İzin günlerimde de sabah akşam hastaneye gidip, serum yedim. Henüz yeni yeni düzeliyorum. Maç gecesi de sabahlara kadar ateşler içerisindeydim. Bu nedenle maçta oynayamadım. Adım atacak halim yoktu. Maça da iğneyle izlemeye geldim."

Teknik heyet ile futbolcular arasında herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Biz her şeyden önemlisi hocamızı çok seviyoruz. Bütün oyuncular olarak hocamızı çok seviyoruz. Teknik heyetimizle aramızda hiçbir problem yok. Hocamıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da hem bize hem de hocamıza güvenmelerini istiyoruz. Biz bu düştüğümüz durumdan çıkabilecek kapasiteye sahip futbolcularız. Lütfen kamuoyu birbirini yanlış yönlendirmesin. Taraftarlarımızda her konuşulana inanmasın. Bunu rica ediyoruz. Aramızda hiçbir problem yok" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyasporlu Tatan: Zor Bir Süreç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement