Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un genç futbolcusu Serkan Göksu, son iki haftada iyi mücadele ettiklerini ve elde edecekleri seri galibiyetlerle liderliğe yükseleceklerini söyledi.

05.03.2014 14:41

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genç futbolcusu Serkan Göksu, son iki haftada iyi mücadele ettiklerini ve elde edecekleri seri galibiyetlerle liderliğe yükseleceklerini söyledi.

Pendikspor karşısında iyi bir mücadeleyle galip geldiklerini belirten Göksu, "Hep güçlü kalmaya çalışıyorum. Her maçı ayırt etmeden sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Sahada mücadele edip koştuğun zaman taraftarlarda bunu beğeniyor. Pendikspor maçında da çok önemli bir galibiyet aldık. 3 haftadır kazanamıyorduk. Yukarıdan kopmamak için bu galibiyet çok iyi oldu. Artık bir seri yakalamamız lazım. Lig'de zor maçlar var. Her takım puan kaybedebiliyor. Biz bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki 4 maçı kazanıp bir seri yakaladık mı inanıyorum ki liderliğe yükseleceğiz" dedi.

Kaybetmeye tahammülü olmadığını vurgulayan Göksu, "Her maçı kazanmak istiyorum. Kaybetmeye tahammülüm yok. Kazanmak için her şeyi yapıyoruz. Mevkim gereği de bunu yapmak zorundayım. Eğer takımım adına iyi oynuyorsam ve istenileni yapabiliyorsam ne mutlu bana" ifadesini kullandı.

"HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ"

Her maça final gözüyle baktıklarını belirten Göksu, "Son haftalarda bir düşüş içindeler. Geçen hafta Hatayspor'a kaybettiler. Biz Turgutluspor'u deplasmanda yenmek istiyoruz. Ondan sonra sahamıza Gaziosmanpaşaspor gelecek. Takımdaki arkadaşlarla da konuşuyoruz. Eğer bu iki maçtan 6 puan alabilirsek, adım gibi eminim ki rakiplerimiz puan kaybedecek. İnancımız çok yüksek. Bu takım şampiyon olacak" şeklinde konuştu.

Lider Hatayspor ile kendi sahalarında oynayacakları maçı kazanacaklarını dile getiren Serkan, "Hatayspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu maçı kesinlikle kazanacağız. Bazen kötü maçlar oynuyoruz. Örneğin Kırklarelispor maçında gösterdiğimiz oyun iyi değildi. Bir daha bu oyunu oynamayacağız. Son iki maçta oyun anlamında çok iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Taraftarlarımız yeter ki bize güvensin. Bu lig'de şampiyon Yeni Malatyaspor olacak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement