Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'da transfer çalışmaları hızlı başladı.

07.06.2014 19:22

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'da transfer çalışmaları hızlı başladı.

Teknik direktör olarak deneyimli futbol adamı Şaban Yıldırım'ı takımın başına getiren transfer komitesi, iç ve dış transfer için zaman geçirmeden kolları sıvadı. Komite, dış transferde ilk imzayı Tepecikspor'un orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren'e attırdı. İç transferde de ön görüşmelere başlayarak kaleci Hamdi Tevfik Altıok ve Gökhan Arslan ile yola devam kararı aldı.

Teknik direktör Şaban Yıldırım'ın onay verdiği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından, İnegöl'e davet edilen oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Tepecikspor forması altında oldukça başarılı bir performans sergileyen Yılmaz Özeren için kulüp binasında, yöneticiler Metin Aydınlar ve Mehmet Döngel'in katılımı ile imza töreni düzenlendi.

İnegölspor'un ilk dış transferi olan Yılmaz Özeren imza töreninde yaptığı konuşmada, "İnegölspor'u tercih etmemde, teknik direktör Şaban Yıldırım hocamın etkisi oldu. Ayrıca, İnegölspor'un her zaman hedefi olan bir kulüp olma özelliğini taşıması da, sunulan teklifi kabul etmemde önemli rol oynadı. Önümüzdeki sezon hedeflenen başarıya katkı sağlayacağıma inanıyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İnegölspor transfer komitesi üyesi Metin Aydınlar ise, "Dış transfer çalışmalarımızı teknik direktörümüz Şaban Yıldırım ile fikir birliği içerisinde sürdürüyoruz. İç transferde başlattığımız çalışmalarımızı dış transfer görüşmeleri ile sürdürüyoruz. Hocamızın alınması için onay verdiği Yılmaz Özeren ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kendisi ile iki yıllığına anlaşarak imza attırdık. Bugüne kadar oynadığı takımlarda başarılı olmuş bir isim olan Yılmaz Özeren'in İnegölspor forması altında daha iyi işler yapacağına inancımız tam. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, İzmirspor altyapısında başladığı futbol hayatına Gaziosmanpaşa ve Yeni Malatyaspor'da devam eden, geçtiğimiz sezon ise 30 maç formasını giydiği Tepecikspor adına 7 gole imza atan Yılmaz Özeren, kendisini iki yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement