Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, deplasmanda oynayacağı Hacettepespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

10.09.2014 15:13

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, deplasmanda oynayacağı Hacettepespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Nail Durmuş, uyum sorununu en kısa zamanda çözeceklerini ifade ederek, takımda tek eksiğin Gökhan Solak olduğunu söyledi.

Hafta sonu kendi sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Hacettepespor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Ankara'da zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyent Teknik direktör Ali Nail Durmuş, tüm hesapların puan yada puanlar için yapıldığını kaydetti.

Ali Nail Durmuş, geçtiğimiz sezondan sadece 3 futbolcuyla yollarına devam ettiklerini hatırlatarak uyum sorununun devam ettiğini ifade etti. Bu durumun normal bir süreç olduğunu belirten Durmuş, "Bizim takımızın yapısını herkes çok iyi biliyor. Açıkçası Malatya maçında da puan alabilirdik ancak uyum sorunu her iki devrenin başında goller getirdi. Bizler bu sıkıntımızı aşmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Genç oyuncularımıza sabır gösterilmelidir. Ligde 5 veya 6. haftadan sonra gerçek TKİ Tavşanlı Linyitspor'u taraftarlarımıza izlettireceğiz. İyi bir kadromuz var ve bu ligi kaldıracak kapasitemiz bulunmakta. Şimdi Malatya maçını unutarak Hacettepe müsabakasına odaklandık. Ankara temsilcisinin de yetenekli oyunculardan oluştuğunu biliyoruz. Zor bir maça çıkacağız fakat kazanmak veya en az 1 puan hedefiyle futbol oynayacağız. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Biz başkentten mutlu dönebiliriz" dedi.

Pazartesi gününden itibaren Hacette maçının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Meteorların teknik patronu, takımda tek eksiğin sakatlığı devam eden Gökhan Solak olduğunu belirterek, oyuncunun en kısa zamanda antrenmanlara başlaması için sağlık ekibinin yoğun bir çalışma sürdürdüğünü ifade etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement